ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

ΟΙ FITNESS SPECIALISTS ΤΩΝ CYCLING PARTNERS

Ευάγγελος Κασταμούλας

Γεννημένος στις 23 Μαΐου 1981, στην Αθήνα. Μεγάλωσε στη Ρόδο όπου μυήθηκε στη ποδηλασία με μεγάλες αξιώσεις (Εθνική Ομάδα ,Πρωταθλητής Ελλάδος ,Πρωταθλητής Ευρώπης Asca) . Τελευταίος ποδηλατικός άθλος ο ποδηλατικός Υπερμαραθώνιος 1225 χλμ Παρίσι-Βρέστη-Παρίσι που διένυσε σε 65 ώρες .Παράλληλα ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη βιομηχανία του fitness το 2006 . Ξεκίνησε το ταξίδι του στο Spinning σαν Master Instructor στη Mad Dog Athletics γενέτειρα του spinning και στη συνέχεια η καριέρα του τον οδήγησε στη Schwinn Cycling.Presenter σε μεγάλα Indoor Cycling Event ανά το κόσμο με αποκορύφωμα το WSSC το παγκόσμιο συνέδριο της Spinning. Τεχνικός ποδηλάτων με την BikeTex. World Ambassador της Mixmeister Numark στο κομμάτι της μουσικής στο fitness.Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους χώρους ανά την Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.Τέλος είναι ο δημιουργός και General Manager της σελίδας-project Cyclingpartners.gr . Ένα project – όραμα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του fitness όπως το γνωρίζουμε στην Ελλάδα .

Παπασταθοπούλου Αικατερίνη

SCHWINN INSTRUCTOR Πιστοποιημένη καθηγήτρια ομαδικών προγραμμάτων fitness, από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «STUDIO ONE», SPINNING Instructor, με εκπαιδεύσεις σε προχωρημένο επίπεδο, καθώς και Instructor SCHWINN CYCLING, με εκπαιδεύσεις σε προχωρημένο επίπεδο. Εκπαίδευση Hatha Yoga Alliance 200h. Επιπλέον εκπαιδεύσεις σε, MixMeister καθώς και Video Editing, σε προχωρημένα προγράμματα. Παρακολούθηση σεμιναρίων ¨Fitness¨, από τον εκπαιδευτικό φορέα Studio One. Παρακολούθηση σεμιναρίου ¨Management’’. Βεβαίωση πρώτων Βοηθειών από την «Αθλητιατρική Εταιρεία Ιατρών Εκπαίδευση Αγώνων».

Πάνος Θεοδώρου

Ο Πάνος Θεοδώρου ήταν finalist του Survivor 2018, Ιδρυτής του Animal Movement , Master Instructor της Keiser International και Fitness Specialist με 18 χρόνια εμπειρία στο χώρο του Fitness και του Αθλητισμού. Παραδίδει σεμινάρια Functional Τraining , Σεμινάρια Αξιολόγησης και Αποκατάστασης Τραυματισμών σε ειδικές ομάδες πληθυσμού με μυοσκελετικά προβλήματα και είναι Personal Trainer γνωστών ονομάτων. Από το 2000 έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους χώρους άθλησης και έχει λάβει μέρος σε διάφορα συνέδρια ως εισηγητής . Από το 2013 είναι εκπαιδευτής της Keiser International μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Indoor Cycling σε επαγγελματικό αθλητικό εξοπλισμό λειτουργικής προπόνησης.